Якщо молодість життя можна порівняти з весною, то пора осені – це пора людей старшого та похилого віку. В цю пору людина починає, як і в природі збирати свої врожаї. Зерна, що зростали за життя дають віддачу, приходить справжня мудрість життя, людина ділиться накопиченим роками досвідом і потребує від близьких та оточуючих поваги та уваги.

Цей день ‒ символ єдності поколінь, прекрасна можливість висловити слова вдячності за вклад у розвиток країни, за багаторічну самовіддану працю на благо нашого краю, доброту і мудрість.

Наші жінки та чоловіки поважного віку найстійкіші у всьому світі. На їх долю випали важкі випробування, вони пережили жахи тоталітаризму, голодоморів, роки Другої світової війни, репресій і знову війна. Вони проходять все з гідністю, мудрістю й безмежною любов’ю та смутком в очах, завжди готові підтримати й допомогти. Старші люди зберегли для нас національні традиції, любити й берегти свою землю, з честю зустрічати всі виклики життя та проходити їх.

Наші чоловіки навіть у поважному віці готові стати до зброї, поділитися з молоддю своїми вміннями й навичками, порадити якою дорогою кращі їхати й через яке болото, і в якому напрямку вони відправили російські війська.

 Наші люди похилого віку неймовірні, знаючи, через які складнощі їм доведеться пройти, не звертають зі шляху, а продовжують його, гідно долаючи всі перешкоди. Мешканці окупованих територій місяцями чекали на наших захисників і зараз у кожній хаті їх зустрічають із батьківським теплом та вдячністю.





Немає коментарів:

Дописати коментар