«Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна» 

Долаючи надзвичайно багато викликів на своєму шляху, Україна відстояла свободу та європейський вибір революціями, а нині захищає суверенітет та територіальну цілісність від російського агресора. Зима 2022-го року принесла нам повномасштабну війну, лють, страх і горе – але одночасно й безліч приводів для гордості за нашу країну і людей. 

Ми віримо, перемога буде за нами, як проростає квітка з маленької насінини, як проросла наша незалежність із великого прагнення українців до волі. Читачі бібліотеки мали змогу ознайомитися із книжковою виставкою-панорамою «Моя незалежна країна – вільна, сильна Україна» на якій зібрано книги, які ведуть нас шляхами боротьби, випробувань та перемог нашої країни.

На виставці експонуються  збірники наукових праць, навчальні посібники, матеріали наукових конференцій, ілюстровані енциклопедії України, окремі підручники, до яких увійшли статті вчених-істориків та спогади безпосередніх учасників історичних подій.

Презентовані на виставці видання містять послідовний виклад перебігу історичних подій на території України від найдавніших часів до сьогодення.

Немає коментарів:

Дописати коментар